Hírek, cikkek

2021. szeptember 25. | Hírek
Horkolás ellen mit lehet tenni?

A horkolást az okozza, hogy alvás közben az ellazult lágy szájpadlás vibrálni kezd légzés közben.

» Tovább olvasom
2021. szeptember 24. | Hírek
Csuklás oka és megszüntetése

Időnként mindenkire rájön a csuklás - ez rövid, gyors légvételeket jelent, amelyeket a rekeszizom akaratlan, görcsös összehúzódásai okoznak.

» Tovább olvasom
2019. szeptember 29. | Hírek
Talptérkép és reflexpontok a lábon

A reflexológus szerint a kéz és a láb állapotáról leolvasható az általános egészségi és a testi állapot. A végtagokon található bizonyos reflexpontok masszírozásával minden szerv és szervrendszer egészsége javítható, amitől az egész szervezet hatékonyabban működik.

» Tovább olvasom
2019. szeptember 23. | Hírek
Így vedd fel a harcot a vízhólyag ellen, otthoni gyógymódokkal

Gyakran bajlódsz vízhólyagokkal, mert érzékeny a bőröd? Nos, ebben az esetben nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Az alábbi cikkben ismertetünk minden praktikát, amire csak szükséged lehet.

» Tovább olvasom
2019. szeptember 7. | Hírek
Az Online egészségügyi marketing szerepe a magán egészségügyben

Örülne, ha birtokában lehetne annak a tudásnak, amivel modern, újszerű, internetes környezetben egy olyan weboldalt hozhatna létre, amelyen hemzsegnek a látogatók? Feltéve, hogy nem ismeri azokat a marketing fogásokat amelyek célravezetők lehetnek, bizony meggyűlhet a baja a tervezéssel. Az alábbi írásomban részletesen ismertetni fogok minden olyan praktikát, amelyre szüksége lehet egy meggyőző, páciens csalogató weblap fejlesztése során.

» Tovább olvasom
2019. szeptember 3. | Hírek
Babaúszás - Ezekre mindenképp figyelj oda!

Újabb értelmetlen trend, vagy tényleg egy rendkívül hasznos dolog a babaúszás? A babaúszás sokak szerint egy mindent elsöprően varázslatos élmény. Fantasztikus módon erősíti tovább a szülő és gyermeke közötti köteléket. Mások viszont úgy tartják értelmetlen, és káros elfoglaltság a család számára. Nézzük hát meg tüzetesebben, hogy mi lehet vajon az igazság.

» Tovább olvasom
2019. augusztus 30. | Hírek
Az elhízás veszélyei

A testsúly túlzott gyarapodását a legtöbb ember nem veszi tudomásul, pedig sem az életkilátás, sem az életminőség szempontjából nem közömbös a testsúlyunk. Elhízott embertársaink mintha nem vennék észre a szaporodó kilogrammokat, nem változtatják meg helytelen étkezési szokásaikat.

» Tovább olvasom
2019. augusztus 25. | Hírek
Miért olyan egészséges a mákolaj?

A mákot, amit általában darált formában fogyasztunk, lehet szeretni és nem szeretni, azt azonban nem vitathatjuk, hogy sok egészséges anyagot tartalmaznak. A mákból hidegen sajtolt olaj pedig sok betegség megelőzésében lehet hasznunkra. Persze ezen kívül másra is használatos...

» Tovább olvasom
2019. augusztus 6. | Hírek
HPV-fertőzés: a férfiakat is érinti!

A Humán Papillomavírus (HPV) az egyik leggyorsabban terjedő szexuális megbetegedés, amellyel a szexuálisan aktív lakosság 80 százaléka találkozik az élete valamelyik szakaszában.

» Tovább olvasom
2019. augusztus 6. | Hírek
Kullancs - Minden amit tudni kell róla

Mely időszakokat emelhetjük ki leginkább a kullancscsípések elszaporodását illetően? Mikor kell fokozott védelmet biztosítani gyermekünknek ezen veszélyes vérszívó bogarak ellen? Hallottál már róla, hogy a kullancsok előfordulását csupán a hőmérséklet befolyásolja?

» Tovább olvasom